👉 Ce este si ce face EqualToZero.ro? ➜ equaltozero.ro
👉 Ce este si ce face EqualToZero.ro? ➜ equaltozero.ro - Agentie site-uri WEB si aplicatii WEB.
(last modified august 30, 2023)
de

Ce este si ce face EqualToZero.ro?

Salut!

Equal To Zero (Egal Cu Zero) – nume de scena, este o agentie web, nascuta/infintata in anul 2017, sub forma unui PFA, in orasul Cluj Napoca, Romania si care este activa de atunci pana in prezent in acest domeniu! Este o agentie web, menita sa ofere servicii web, la o calitate cat mai buna in fuctie de bugetul si resursele fiecarui proiect in parte. Domeniu .ro, a fost cumparat in 2014, dar nu a fost activ (public) timp de 9 ani, pana in vara anului 2023, astfel serviciile nu au fost publice.

Cu ce ne ocupam?

EqualToZero.ro impreuna cu colaboratorii sai (dupa caz, freelanceri sau firme), creeaza si/sau modifica website-uri si aplicatii web, in functie de cerinte si resurse. Oferim si servicii video/foto – editam materiale video sau editam materiale foto publicitare/evenimente/proiecte.

Pentru WEB – Folosim tehnologii precum CMS-uri, solutii E-commerce, Dashboard-uri sau alte cerinte/solutii web. Instalam si configuram solutii, facem customizari (teme/plugin-uri personalizate) si de la zero (0), folosind cod precum: HTML5, CSS, JS, jQuery, PHP, integrari API, etc.

Pentru Media (Video – Foto) – Folosim aplicatii profesionale pentru editarea si crearea materialelor foto-video.

Ce facem, in cateva imagini:

Facem si modificam: Site-uri WEB, Aplicatii Web si Pluginuri Web.

Folosim si respectam standardele web W3C – World Wide Web. Standardele Web sunt specificații tehnice finalizate ale tehnologiilor web, acestea nu sunt reguli fixe, ci sunt în continuă evoluție/schimbare. Ele sunt elaborate de către organizațiile de standardizare în cea mai mare parte dar există și cazuri în care indivizi sau companii pot stabili noi reguli de standardizare.

Folosim teste si solutii de testare a performantelor desktop si mobil precum PageSpeed Insights, si/sau GTmetrix, si inca cateva, unde incercam sa aducem o performanta cat mai buna respectivului proiect, in functie de situatia prezentata de catre fiecare client. Pentru SEO folosim Google rich results, Validator schema si inca cateva solutii pentru a ne asigura ca proiectul este vizibil.

Lucram transparent si oferim tot ce ne sta in putinta, ca sa aducem o valoare buna fiecarui client sau proiect web care vine la noi.

„Pastram lucrurile simple si eficiente…, dar le putem complica la cerere.”

Doresti sa incerci o colaborare cu noi?

Consultanta gratuita! Ia legatura cu noi, folosind una din metodele de contact de aici.

❤️ equaltozero.ro

Default views: 1009Social views: 0