­čĹë Servicii pentru Site-uri WEB, Aplicatii WEB si Jocuri WEB Ôם equaltozero.ro
­čĹë Servicii pentru Site-uri WEB, Aplicatii WEB si Jocuri WEB Ôם equaltozero.ro - Agentie site-uri WEB si aplicatii WEB.
(last modified februarie 4, 2024)
de

Servicii pentru Site-uri WEB, Aplicatii WEB si Jocuri WEB

Salut!

Vrem sa-ti spunem ca dezvoltam „diferite servicii si produse WEB”, mai exact pentru webdesign, creare site-uri web, shopuri, aplicatii web si jocuri mici spre medii, ca si complexitate, personalizate pentru aproape orice subiect.

Pe scurt: EqualToZero.ro este o agentie web, nascuta/infintata in anul 2017, sub forma unui PFA, in orasul Cluj Napoca si care este activa de atunci pana in prezent in acest domeniu! Este o agentie web, menita sa ofere servicii web, la o calitate cat mai buna in fuctie de bugetul si resursele fiecarui proiect in parte. Domeniu .ro, a fost cumparat in 2014, dar nu a fost activ (public) timp de 9 ani, pana in anul 2023, astfel serviciile nu au fost publice.

EqualToZero.ro impreuna cu colaboratorii sai (dupa caz, freelanceri sau firme), creeaza si/sau modifica website-uri si aplicatii web, in functie de cerinte si resurse.

Oferim mentenanta, pentru proiectul tau(site-ul, aplicatia web), creeat cu noi sau cu altcineva pe care-l detii. Astfel el va ramane accesibil in continuare de catre clientii tai.

Sub o alta prezentare, cu ce te putem ajuta?

Spre exemplu, vrei sa-ti faci un site web, portofoliu, un shop online sau ai o idee de aplicatie WEB pentru tine sau afacerea ta, sa fie faina, primitoare si pe intelesul clientilor tai? Ei bine suntem aici sa il discutam/facem impreuna!

Aceste servicii, pot sau nu sa includa un design (la comanda) creat in Photoshop, Figma sau „alte” aplicatii grafice, pe care il transformam, sa fie real si accesibil pentru clientii.

SEO si Marketingul – seamana dar nu rasar. Sunt asemanatoare probabil in ochii unor oameni, dar fac lucruri oarecum diferite. Oferim suport pentru ambele situatii, astfel proiectul tau sa fie cunoscut pe internet.

Pentru jocuri, aici putem crea jocuri mici spre medii, de tip Boring Games, pe diferite subiecte dorite. Fiecare joc, este unic in vederea construirii lui, astfel vom lua impreuna deciziile pentru creearea lui. Vom fi atenti la detalii, tocmai pentru a fi prezentabil si util clientilor.

Daca este vorba despre un serviciiu pentru fotografii sau ai nevoie de imagini editate/modificate sau vrei sa-ti faci un banner, poster, carti de vizita, slidere cu imagini pe diferite dimensiuni pentru campanii, retele sociale sau alte subiecte dorite, ei bine te putem ajuta.

Ai o idee sau vrei sa faci un spor publicitat sau vrei sa faci o reclama la un produs sau serviciu, ei bine te putem ajuta. De la materiale de tip reels (portrait) pana la cinema si in limita resurselor, putem crea diferite materiale video atragatoare pe diferite teme (exclus cele pentru adulti).

Vezi primul nostru spot, pentru anul 2023:

Fiecare afacere are povestea si/sau ideea ei, astfel pentru crearea ei, ideal este sa o discutam, analizam si sa facem un plan de lucru impreuna, astfel lucrurile au sanse mari sa mearga inainte.

Pentru WEB, folosim tehnologii, precum: HTML, HTML5, CSS, CSS3, JS/jQuery, PHP, WP-CMS, MySQL, + altele (dupa caz, cerinte si resurse). Versiunile de cod/librarii/CMS, sunt de obicei ultimele versiuni aparute. Folosim w3 ÔÇô Serviciul de validare a markupurilorPageSpeed InsightsSchema, pentru testarea si validarea semantica + SEO.

Folosim si respectam standardele web W3C ÔÇô World Wide Web. Acestea sunt specifica╚Ťii tehnice finalizate ale tehnologiilor web, care nu sunt reguli fixe, ci sunt ├«n continu─â evolu╚Ťie/schimbare. De aceea noi, oferim si suportul necesar, pentru a mentine proiectele valide.

Galerie cu doar cateva proiecte (din portofoliu):

Proiectele noastre sunt compatibile, in general cu sisteme de operare precum: Windows Desktop, Linux, Mac OS, Android, IOS, Windows Mobile, Chromium OS. Browsere/Navigatoare compatibile: Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge, Safari (Apple), Vivaldi, Chromium, Brave.

Serviciile noastre sunt destul de diversificate, astfel sunt sanse mari sa se potrivesca una dintre ele cu afacerea/ideea ta. O lista de servicii, mai in detaliu, se pot vedea si aici.

Asa ca te invitam sa iei legatura cu noi, pentru o prima discutie/consultare.

Default views: 1178Social views: 73