­čĹë Configurator de produse (pentru magazine online sau showcase-uri) Ôם equaltozero.ro
­čĹë Configurator de produse (pentru magazine online sau showcase-uri) Ôם equaltozero.ro - Agentie site-uri WEB si aplicatii WEB.
(last modified februarie 4, 2024)
de

Configurator de produse (pentru magazine online sau showcase-uri)

Salut!

Vrem sa-ti spunem ca dezvoltam „Configuratoare/Personalizatoare de Produse”, cu imagini (transparente) in format PNG, GIF, SVG, statice/fixe (2D sau din perspectiva 3D), pentru aplicatii web, shopuri (magazine online) si site-uri web, personalizate pentru aproape orice subiect. Demo in imagini. Nu necesita tehnologie HTML┬áCanvas. Este un plugin – „modul” , scris in (FRONT-END) – HTML/CSS/JS/jQuery si se poate integra in PHP/C# (BACK-END) la comanda (dupa necesitati) si se poate adapta la aproape orice magazin/site/CMS/framework (WordPress, Drupal, Joomla, Prestashop, Magento, CS-Cart, OpenCart, Sitecore, Episerver, Kentico, etc…).

Cum functioneaza? Spre exemplu, ai un magazin online sau un site web si vrei sa personalizezi (si vizual) un produs sau serviciu, adica sa fie configurabil vizual, sa se schimbe un pret sau o alta conditie/optiune preferata (culori, dimensiuni, elemente in plus sau minus) in functie de ce alege un client in configurator? Ei bine suntem aici sa il facem noi pentru tine! Demo video

Pentru fiecare produs/serviciu, plugin-un poate fi implementat (la comanda) diferit, in functie de mai multe conditii (cate optiuni exista la produs si cum sunt grupate). O data adaptat plugin-ul la magazin/site, ce mai ramane este doar administrarea imaginilor si a optiunilor asociate produsului.

Configurator card (produs live pentru magazin online) – Video:

Acest serviciu/plugin, poate sau nu sa includa un design (la comanda) creat in Photoshop, Figma sau alta aplicatie grafica, de catre noi, pe care il transformam, sa fie real si accesibil pentru clientii.

Galerie (produs live – configurator card):

Galerie (produs live – configurator card), este o galerie si demonstrativa, a produsului final, facut la cerere/comanda.

Avantajele acestui tip de serviciu oferit, poate sa creasca semnificativ comenzile si/sau sa fie mai usor de ales un produs sau serviciu pentru clientii, indiferent de subiect.

Exemplu de Configurator Produs (demo – live) > CARD.

Galerie (produs demo – 1 – ceas):

Galerie (produs demo – 1):, este doar o galerie demonstrativa, a posibilului produs final, la cerere/comanda.

Galerie (produs demo – 2 – mobilier):

Galerie (produs demo – 2), este doar o galerie demonstrativa, a posibilului produs final, la cerere/comanda.

Galerie (produs demo – 3 – imbracaminte):

Galerie (produs demo – 3), este doar o galerie demonstrativa, a posibilului produs final, la cerere/comanda.

Galerie (produs demo – 4 – imbracaminte):

Galerie (produs demo – 4), este doar o galerie demonstrativa, a posibilului produs final, la cerere/comanda.

Acestui tip de serviciu oferit, este usor de modificat/schimbat prin inlocuirea oricarui element(imagine) + dupa caz modificarea sau inlocuirea optiunii/atributului asociat. Configuratorul de produse/servicii, ofera o gama larga de optiuni si este elastic.

Vezi Spotul pentru acest serviciu.

Default views: 4085Social views: 1121